Transfernieuws

'Feyenoord wil Diallo in januari voor langere tijd huren van Manchester United'

'Feyenoord wil Diallo in januari voor langere tijd huren van Manchester United'

10-10-2021 13:11

Feyenoord heeft de komst van Amad Diallo nog niet uit het hoofd gezet. De Rotterdammers hopen de negentienjarige vleugelaanvaller in januari alsnog te huren van Manchester United.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt zondag. Diallo was afgelopen zomer hard op weg naar De Kuip, maar vlak voor zijn overstap liep hij een dijbeenblessure op. "Jammer, alles was rond", liet technisch directeur Frank Arnesen eind augustus weten aan het Algemeen Dagblad. "Ik heb veel met de mensen bij Manchester United gesproken, maar het is verstandiger om hem bij die club te laten herstellen. Het kan wel even duren voor hij terug is."

Feyenoord is de Ivoriaan, die Atalanta Bergamo in januari voor bijna 40 miljoen euro verruilde voor United, echter niet vergeten. De Eredivisie-topclub hoopt hem 'voor langere tijd te huren', klinkt het. Of dat haalbaar is, hangt mede af van het feit of de ploeg van coach Arne Slot weet te overwinteren in de Conference League. 

De Rotterdammers vonden in Reiss Nelson wel een alternatief voor Diallo, maar de Arsenal-huurling wacht nog op zijn debuut door een gebrek aan wedstrijdfitheid.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!