Transfernieuws

Bosz: 'Uniek dat hij terugkeert naar PSV, zit in de kracht van zijn voetballeven'

Bosz: 'Uniek dat hij terugkeert naar PSV, zit in de kracht van zijn voetballeven'

15 september - 17:47

Peter Bosz kan niet wachten om Hirving Lozano aan het werk te zien bij PSV. De Mexicaan keerde deze zomer na vier jaar terug in Eindhoven en heeft nog enorm veel te bieden volgens de trainer. 

Bosz stelt vrijdag op het persmoment richting het duel met NEC dat de Mexicaan nog niet negentig minuten in actie kan komen. "Ik denk dat hij nog steeds in de kracht van zijn voetballeven zit. Het is vrij uniek dat hij terugkeert. Hij heeft al bewezen te kunnen voetballen", meent Bosz. "Ik verwacht niet dat mijn aanvallers dit seizoen vaak negentig minuten kunnen spelen. Wij spelen op een hele intense manier."

De flanken zijn nu sterk bezet bij PSV. Met de komst van Noa Lang en de doorbraak van Johan Bakayoko is het dringen geblazen in Eindhoven. "Ik probeer altijd veel met mijn jongens te praten. Ik kan het ze alleen maar proberen uit te leggen", aldus de trainer. "De aanvallers moeten druk zetten, maar ook meeverdedigen. Ik heb afgelopen seizoen natuurlijk ook Feyenoord gevolgd. Daar zag je ook dat na een uur spelen vaak drie aanvallers tegelijk werden gewisseld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s