Transfernieuws

Commotie Steijn en Mislintat 'te breed uitgemeten': 'Hebben de draad opgepakt'

Commotie Steijn en Mislintat 'te breed uitgemeten': 'Hebben de draad opgepakt'

15 september - 17:24

Maurice Steijn vindt de commotie die is ontstaan tussen hem en technisch directeur Sven Mislintat enorm overdreven. In de wandelgangen ontstonden geluiden dat de trainer en bestuurder van Ajax het met elkaar aan de stok hadden. 

Steijn spreekt tegenover de officiële kanalen van Ajax over de zogeheten ruzie. "Ik denk dat je dat ook allemaal in de juiste context moet zien. Bij veel mensen wordt die context volledig weggelaten. In mijn optiek was het allemaal niet zo heel erg spannend", meent Steijn, die zich niet betrokken voelde in de transferperiode van de Amsterdammers.

"Sven was op vakantie en ik ben ook een paar dagen weggeweest. Afgelopen donderdag hebben we elkaar voor het eerst weer bij Ajax gezien, koffie gedronken en de draad gewoon weer opgepikt", besluit Steijn. Ajax haalde twaalf spelers naar de hoofdstad en ontving daarvoor de nodige kritiek. Alle spelers waren afkomstig van minder bekende competities en de club wordt nu verweten een 'vreemdelingenlegioen' te hebben opgebouwd. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s