Nieuws

Ten Hag haalt Anthony en Sancho uit spelersgroep: 'Moest van club consistent zijn'

Ten Hag haalt Anthony en Sancho uit spelersgroep: 'Moest van club consistent zijn'

15 september - 16:11

Erik ten Hag heeft vrijdag tekst en uitleg gegeven over de afwezigheid van Jadon Sancho en Antony. Beide rechtsbuitens ontbreken vanwege uiteenlopende redenen uit de wedstrijdselectie van Manchester United

Sancho is vanwege disciplinaire redenen tijdelijk uit de selectie gezet, terwijl Antony zich richt op de beschuldigingen van geweld richting zijn ex, Gabriela Cavallin. Over de Engelse rechtsbuiten wilde Ten Hag weinig kwijt. "Het gaat nooit om één fout, het is een proces dat je doormaakt", meent de manager. "De club vroeg me om een lijn te trekken, omdat er voor vorig seizoen geen goede structuur was."

De hand van Ten Hag is duidelijk merkbaar op Old Trafford. "Als de grens dan wordt overschreden, dan moet je sterk zijn. Het draait altijd om het team. Dat gaat boven alles. Je hebt verschillende karakters en die moet je zien te managen", meent Ten Hag, die ook kort zijn boekje opendoet over Antony. "Natuurlijk is hij teleurgesteld, maar hij is oké. Soms heb je te maken met tegenslagen. Daar houd je rekening mee met het samenstellen van je selectie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s