Nieuws

Hoe laat en waar wordt de Spaanse kraker Real Madrid - Real Sociedad uitgezonden?

Hoe laat en waar wordt de Spaanse kraker Real Madrid - Real Sociedad uitgezonden?

15 september - 12:46

Real Madrid en Real Sociedad staan zondagavond in een heerlijke kraker tegenover elkaar in de competitie. Beide teams spelen volgende week in de Champions League, maar moeten het eerst tegen elkaar op zien te nemen in een absolute Spaanse clash. Hoe laat begint de wedstrijd en waar is het live te volgen? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Real Madrid is het nieuwe La Liga-seizoen uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti wist tot dusver al haar vier competitiewedstrijden te winnen, tegen Athletic Bilbao (0-2), UD Almería (1-3), Celta de Vigo (0-1) en Getafe (2-1). Met Real Sociedad wacht er zondagavond voor het eerst een échte graadmeter. Zij speelden hun eerste drie wedstrijden tegen Girona, Celta en Las Palmas gelijk, maar wonnen in de week voor de interlandbreak met 5-3 van Granada. Komende woensdag spelen de Basken in de Champions League thuis tegen Internazionale. Real ontvangt dan Union Berlin.

Real Madrid - Real Sociedad live op tv

Real Madrid – Real Sociedad begint zondagavond om 21.00 uur in het Santiago Bernabéu. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het open kanaal van Ziggo Sport.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s