Nieuws

Ajax en Acronis verlengen samenwerking tot 2026: miljoenendeal krijgt vervolg

Ajax en Acronis verlengen samenwerking tot 2026: miljoenendeal krijgt vervolg

15 september - 10:38 Laatste update: 10:40

Ajax en technologiepartner Acronis hebben hun samenwerking verlengd. Het technologiebedrijf, dat al drie jaar de shirts van de Ajax-jeugdteams siert, blijft tot 2026 aan de Amsterdamse club verbonden.

In de afgelopen drie jaar heeft Acronis zich als een waardevolle partner voor Ajax bewezen. De deal was destijds goed voor 'miljoenen' en deze samenwerking krijgt nu een vervolg. Menno Geelen, commercieel directeur bij Ajax, is tevreden over de samenwerking. “De gezamenlijke ICT-werkzaamheden worden op basis van de succesvolle samenwerking de afgelopen jaren voortgezet en uitgebreid”, laat hij weten in een clubstatement. De ICT-werkzaamheden die gezamenlijk zijn opgezet, zullen worden voortgezet en zelfs uitgebreid.

Vanuit Acronis klinken eveneens positieve geluiden. Niels Kuenen, directeur strategisch account management bij Acronis, ziet Ajax als een voorloper op het gebied van data-verzameling. "Ajax loopt voorop in het verzamelen van data. Wij kunnen helpen bij het analyseren en beschermen van die data, zodat Ajax de juiste strategische en commerciële beslissingen kan nemen", aldus de directeur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s