Nieuws

'Van Bronckhorst stunt: naast Juventus nu ook speler akkoord over transfer'

'Van Bronckhorst stunt: naast Juventus nu ook speler akkoord over transfer'

31-01-2022 13:06

Het Rangers FC van manager Giovanni van Bronckhorst wil stunten met de komst van Juventus-middenvelder Aaron Ramsey. De Welshman mag vertrekken bij de Italiaanse grootmacht. De Schotten willen hem huren voor de rest van het seizoen met een optie tot koop.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano worden momenteel gesprekken gevoerd tussen de belangenbehartigers van Ramsey en de clubleiding van Rangers FC. Volgens de Italiaan is er reeds overeenstemming bereikt met Juventus over de huurvoorwaarden. Daarnaast heeft de koploper van de Scottish Premiership een optie tot koop bedongen bij de onderhandelingen.

Volgens Juventus-correspondent Romeo Agresti zijn de onderhandelingen al verder gevorderd en is Ramsey eruit met zijn nieuwe werkgever over de voorwaarden voor de tijdelijke overgang. De verwachting is dat Ramsey maandag nog naar Schotland afreist, zodat de transfer nog op Deadline Day kan worden afgerond.

Dit seizoen belandde Ramsey op een zijspoor onder trainer Massimiliano Allegri bij Juventus. Met de komst van Denis Zakaria sorteerde De Oude Dame al voor op een afscheid van de international van Wales.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!