Nieuws

Drie talenten Real Madrid gearresteerd vanwege verspreiden seksueel getinte video

Drie talenten Real Madrid gearresteerd vanwege verspreiden seksueel getinte video

14 september - 20:55 Laatste update: 21:12

Drie jeugdspelers van Real Madrid zijn donderdag gearresteerd vanwege het verspreiden van een seksueel getinte video van een minderjarig meisje. Dat melden Spaanse media. De drie talenten van De Koninklijke werden opgepakt op het trainingscomplex.

Het drietal, onder wie een speler van Real Madrid C, zou een naaktvideo hebben gedeeld in een privéchat met teamgenoten. De beelden zouden zijn gemaakt door een jeugdspeler die een relatie had met het slachtoffer van 16 jaar oud.

De moeder van het meisje deed begin september aangifte bij de politie. Donderdag viel de Guardia Civil daarop het trainingscomplex van Real Madrid binnen om de drie jeugdspelers te arresteren. Een vierde speler legde een verklaring af, zijn rol wordt nog onderzocht.

Via een statement heeft Real Madrid gereageerd op de arrestaties. 'Real Madrid maakt bekend dat het heeft vernomen dat een Castilla-speler en drie Real Madrid C-spelers een verklaring hebben afgelegd bij de Guardia Civil in verband met een klacht over de vermeende verspreiding van een video in een privé-chat op WhatsApp. Wanneer de club gedetailleerde kennis van de feiten heeft, zal zij passende maatregelen nemen', schrijft de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s