Nieuws

'Manchester United nog altijd in de knoop: Sancho weigert verzoening met Ten Hag'

'Manchester United nog altijd in de knoop: Sancho weigert verzoening met Ten Hag'

14 september - 20:45

Jadon Sancho weigert zijn excuses aan te bieden aan Manchester United-manager Erik ten Hag. Dat melden Sky Sports en The Athletic. Het is voor Ten Hag een belangrijke voorwaarde om de geschorste aanvaller terug te laten keren in de selectie.

De 23-jarige Sancho uitte eerder felle kritiek richting Ten Hag. De Nederlander had hem buiten de selectie gelaten voor de topper tegen Arsenal vanwege een gebrekkige trainingsethos. Sancho reageerde verbolgen en beschuldigde Ten Hag er op sociale media van leugens te vertellen.

'Geloof alsjeblieft niet alles wat je leest! Ik laat het niet toe dat mensen dingen zeggen die totaal niet waar zijn. Ik heb me deze week uitstekend gedragen op de training. Ik denk dat er andere redenen zijn waarom ik niet bij de selectie zat. Ik ben al langere tijd een zondebok en dat is niet eerlijk', schreef Sancho.

Inmiddels heeft de Engels international het bericht verwijderd, maar excuses aan Ten Hag wil hij niet aanbieden. Volgens The Athletic heeft United Sancho gevraagd zijn excuses te maken, maar houdt de aanvaller voet bij stuk en weigert hij dat. Daarop zag de club geen andere optie dan hem te schorsen.

Sancho traint voorlopig individueel. Ten Hag wil hem alleen terug bij de A-selectie als hij berouw toont voor zijn uithaal richting de trainer. Die verzoeningspoging lijkt vooralsnog te stranden door de onverzettelijkheid van Sancho.

De 23-voudig international krijgt van Ten Hag de schuld van zijn eigen situatie. Door te weigeren zijn excuses aan te bieden, blijft zijn terugkeer voorlopig uit. Sancho lijkt vooralsnog niet van plan toe te geven aan de eis van zijn trainer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s