Transfernieuws

'Feyenoord dicht bij aantrekken Sandler van Manchester City'

'Feyenoord dicht bij aantrekken Sandler van Manchester City'

31-01-2022 12:43 Laatste update: 17:31

Feyenoord is dicht bij de komst van Philippe Sandler. De Manchester City-verdediger wordt momenteel medisch gekeurd in Rotterdam en moet op huurbasis de stap naar Rotterdam maken. Daarnaast lijkt het erop dat João Carlos Teixeira op weg is naar een Portugese club.

Van overeenstemming met de ploeg van manager Pep Guardiola is tot op heden geen sprake, schrijft De Telegraaf. Desalniettemin verwacht de Stadionclub er wel uit te komen met The Citizens en wordt Sandler daarom alvast medisch gekeurd, zodat de transfer voor 23.59 uur afgerond kan worden.

Mocht Feyenoord eruit zien te komen met City, dan wordt Sandler voor de rest van het seizoen gehuurd. Vervolgens tekent hij een meerjarige overeenkomst in De Kuip. In dat contract komt een terugkoopoptie voor de Premier League-club te staan. De huidige verbintenis van de centrale verdediger loopt namelijk medio 2022 af.

Teixeira
Feyenoord rekent er daarnaast nog steeds op dat maandag afscheid wordt genomen van Teixeira. De Portugees houdt de bank warm onder trainer Arne Slot en wordt in verband gebracht met een overgang naar zijn vaderland, schrijft Voetbal International.

Dit seizoen is de rol van de 29-jarige Teixeira zeer beperkt. De aanvallende middenvelder kwam slechts tot twee wedstrijden: één in de competitie en één in de Conference League. Volgens VI hoopt de club hem 'vandaag (maandag, red.) nog te slijten aan een Portugese club'.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!