Nieuws

Feyenoord bevestigt: negentienjarig talent maakt de overstap naar Rotterdam

Feyenoord bevestigt: negentienjarig talent maakt de overstap naar Rotterdam

14 september - 19:47

Feyenoord heeft de komst van Wassim Essanoussi bekendgemaakt. De negentienjarige aanvaller tekent een contract bij de Rotterdammers en gaat aan de slag bij de jeugdopleiding. Het talent komt transfervrij over naar Rotterdam.

Essanoussi kon de afgelopen dagen met succes een stage afwerken bij Feyenoord. Beide partijen waren positief en zijn er nu samen uitgekomen over een meerjarig contract. De linkspoot komt transfervrij over van Helmond Sport, waar zijn verbintenis drie weken geleden werd ontbonden.

De carrière van Essanoussi kwam de laatste jaren moeizaam op gang. Hij debuteerde op zeventienjarige leeftijd voor VVV-Venlo, maar wist daarna de hoge verwachtingen niet waar te maken. Bij Feyenoord hoopt de voormalig jeugdspeler van Rood-Wit'62 zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Feyenoord haalt met Essanoussi een speler binnen die de jeugdopleiding moet gaan versterken. De Rotterdammers zien genoeg potentie in de 19-jarige aanvaller om hem een contract van een jaar met een optie voor nog een seizoen aan te bieden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s