Breaking news

United steunt Ten Hag in Sancho-kwestie en zet speler buiten de selectie

United steunt Ten Hag in Sancho-kwestie en zet speler buiten de selectie

14 september - 16:43 Laatste update: 17:04

Manchester United houdt Jadon Sancho voorlopig buiten de selectie. De speler ligt met manager Erik ten Hag in de clinch sinds het duel met Arsenal. 

United laat donderdag met een kort statement weten hoe de situatie in elkaar steekt wat Sancho betreft. 'Sancho zal een persoonlijk trainingsprogramma blijven afwerken en blijft weg van het eerste team terwijl wij een oplossing vinden voor een discipline-vraagstuk', laat de club via de officiële kanalen weten. 

Ten Hag besloot Sancho niet te gebruiken in het duel met Arsenal. De Nederlandse manager stelde na afloop dat de Engelsman zich niet van zijn beste kant liet zien op de trainingen. Sancho sloeg terug en stelde op sociale media dat hij een zondebok was en dat er andere redenen waren. Sindsdien ligt Sancho overhoop met Ten Hag. De manager moet ook al Antony missen, die buiten de wedstrijdselectie zijn aantijgingen van huiselijk geweld aanvecht.

In de kleedkamer zouden spelers zich in het kamp van Ten Hag bevinden. United is bezig aan een mindere seizoensstart. Na vier duels staan er al twee verliespartijen genoteerd en staat de club elfde in de Premier League. Aankomende week melden The Red Devils zich voor de eerste groepswedstrijd in de Champions League. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s