Transfernieuws

'Van de Beek werd aangeboden in België, club zag af van komst Nederlander'

'Van de Beek werd aangeboden in België, club zag af van komst Nederlander'

14 september - 16:35

RSC Anderlecht kreeg onlangs de kans om Donny van de Beek in te lijven, maar dat zag de Belgische club niet zitten. De Nederlandse middenvelder bevindt zich al lange tijd op een dood spoor bij Manchester United. 

Volgens berichtgeving van La Dernière Heure werd Van de Beek begin september aangeboden door Manchester United. De middenvelder werd deze zomer met meerdere clubs in verband gebracht, zoals Lorient en Real Sociedad. De Franse club vond dat de speler zich echter verkeerd opstelde en trok de interesse in.

Van de Beek zag een Belgische overstap wél zitten, en aangezien de Belgische transfermarkt later sloot dan in de meeste Europese landen was deze optie er ook nog. Anderlecht besloot echter niet toe te geven, waardoor ook de volgende mogelijkheid in het water viel voor de Nederlander.

Van de Beek beleefde een opmars bij Ajax in de periode dat de club Europees hoge ogen gooide en verdiende daarmee een transfer naar Manchester United. De speler uit Nijkerkerveen heeft echter nooit lang kunnen overtuigen en raakte vorig seizoen zwaargeblesseerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s