Nieuws

Van Bommel bevestigt administratieve blunder Antwerp: 'Gelukkig is Wijndal er'

Van Bommel bevestigt administratieve blunder Antwerp: 'Gelukkig is Wijndal er'

14 september - 15:27
1

Royal Antwerp FC heeft de verkeerde spelers op de Europese spelerslijst gezet voor het komende Champions League-seizoen. Trainer Mark van Bommel bevestigt dat Sam Vines door een fout buiten de groep is gelaten. 

In tegenstelling tot Vines staan Björn Engels en Dorian Dessoleil wel op dezelfde lijst, iets wat niet de bedoeling was. Van Bommel spreekt tegenover Het Laatste Nieuws over de grove fout. "Sammy is teleurgesteld. Vines hoorde wel op de lijst. We hebben een fout gemaakt, en die kan niet meer worden rechtgezet."

De vleugelverdediger herstelt momenteel van een blessure, maar wordt voordat de groepsfase begint weer terugverwacht. Dat zal echter niet uitmaken. "Hoe hij daarmee om gaat? Tsja... Iedereen wil op die lijst staan hé. Natuurlijk is hij teleurgesteld. Maar hij focust zich nu op zijn revalidatie, dat is het allerbelangrijkste", meent Van Bommel, die zich met de club voor het eerst sinds 1957 kwalificeerde voor het grootste toernooi in Europa.

De spoeling is dun bij Antwerp op het gebied van verdedigers, al kan Van Bommel wel rekenen op aanwinst Owen Wijndal, die overkwam van Ajax. "We hebben niet veel verdedigers. Er moet niet te veel gebeuren - daarom ook dat het goed is dat Owen er nog bij is gekomen", besluit de trainer. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s