Nieuws

'Bikkelhard Juventus bevriest salaris Pogba, meer juridische stappen mogelijk'

'Bikkelhard Juventus bevriest salaris Pogba, meer juridische stappen mogelijk'

13 september - 17:04

Juventus heeft het Salaris van Paul Pogba bevroren. Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat de Fransman positief testte op doping en daar is zijn ploeg allesbehalve gelukkig mee.

Pogba is momenteel geschorst in afwachting van het proces tegen hem. De Fransman hangt een schorsing van vier jaar boven het hoofd, maar Juventus heeft zelf ook al maatregelen getroffen. La Gazzetta dello Sport meldt dat Pogba een supplement had ingenomen op advies van een Amerikaanse specialist terwijl Juventus zelf nergens van wist. De Italianen hebben door alle gebeurtenissen besloten om het salaris van de middenvelder stop te zetten, maar overwegen ook andere juridische opties.

Dat Pogba momenteel geen onderdeel meer uit maakt van de ploeg is niet verrassend, maar wel pijnlijk voor de speler zelf. Pogba werd enkele jaren geleden voor honderd miljoen euro overgenomen door manchester United, maar meerdere blessures zaten zijn potentie in de weg. Nadat hij terug keerde bij Juventus kwam Pogba slechts twaalf keer uit voor de Oude Dame.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s