Nieuws

Opsteker voor Feyenoord: 'geschorste' middenvelder mag meedoen tegen Celtic

Opsteker voor Feyenoord: 'geschorste' middenvelder mag meedoen tegen Celtic

13 september - 10:31

Na de schorsing van Santiago Gimenez en de blessure van Ayase Ueda is er ook goed nieuws voor Feyenoord in de Champions League. Mats Wieffer leek lange tijd te zijn geschorst voor het duel met Celtic, maar mag volgens de UEFA gewoon meedoen tegen de Schotten. 

Volgens informatie van de UEFA is te zien dat alleen Santiago Gimenez geschorst is voor de eerste twee groepsduels van de Rotterdammers. Wieffer ontving vorig seizoen in de kwartfinale van de Europa League zijn derde gele kaart. Het duel met Celtic is het volgende Europese duel van Feyenoord, waardoor de verwachting was dat Wieffer voor dat duel een schorsing zou oplopen. Dat is echter niet het geval.

Feyenoord neemt het eerst nog tegen sc Heerenveen op in de Eredivisie en moet daarna aan de bak in het miljardenbal. Door de afwezigheid van Gimenez en Ueda is het de vraag hoe trainer Arne Slot de spitsenkwestie oplost. De speculatie gaat rond dat de trainer voor Igor Paixão gaat kiezen in de spitspositie. De Braziliaan zit de laatste maanden steeds beter in zijn vel bij de landskampioen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s