Transfernieuws

'Ten Hag is klaar met gedrag van Sancho en probeerde speler al te verkopen'

'Ten Hag is klaar met gedrag van Sancho en probeerde speler al te verkopen'

13 september - 10:01

Erik ten Hag en Jadon Sancho lijken de relatie niet meer te kunnen repareren bij Manchester United. De Engelse voetballer werd al te koop aangeboden bij enkele Saudische clubs, maar het management van de speler denkt niet aan een vertrek. 

The Athletic beschrijft de situatie die de afgelopen weken alleen maar meer uit de hand lijkt te lopen. Ten Hag deed geen beroep op Sancho voor het duel met Arsenal en gaf als reden de houding die de speler in de trainingen gaf. Sancho sloeg terug op sociale media en gaf aan een zondebok te zijn en dat er meer speelt. Volgens The Athletic ondervindt Ten Hag veel problemen aan de manier waarop Sancho omgaat met de trainingen. Zo is de speler vaak te laat.

United probeerde dit probleem te omzeilen door Sancho een uur eerder aan het werk te zetten, maar dit werkte slechts enige tijd. Geïnteresseerde clubs uit Saudi-Arabië hoorden de vraagprijs voor de speler: 75 miljoen euro. Sancho en zijn management zetten echter de hielen in het zand en weigeren mee te werken aan een verkoop. Sancho werd in 2021 voor 85 miljoen euro opgehaald bij Borussia Dortmund. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s