Nieuws

Reiziger prijst Jong Oranje, ondanks slechte omstandigheden goed gespeeld

Reiziger prijst Jong Oranje, ondanks slechte omstandigheden goed gespeeld

12 september - 20:11

Michael Reiziger is vol lof over Jong Oranje na de overwinning op Jong Noord-Macedonië. Ondanks de uitdagende omstandigheden wist het team een 0-2 zege te behalen. 

Reiziger zag dat de omstandigheden in verre van ideaal waren. "Het was hobbelig, het was glad. Dus dat hielp niet mee. Los daarvan heeft Noord-Macedonië een redelijk verdedigende ploeg die echt heel goed is in de counter. Als wij slordig waren, kregen we het soms heel moeilijk om die counters te stoppen", zei de trainer tegen ESPN

Toch zag de coach een aantal spelers uitblinken, zoals Kenneth Taylor. "Ik heb Kenneth de afgelopen twee wedstrijden heel goed zien spelen. Hij heeft het voortouw genomen in aanvallend opzicht", aldus Reiziger. De middenvelder leverde zowel een doelpunt als een assist. Reiziger was onder de indruk van zijn prestaties in de laatste twee wedstrijden. "Maar hij was vandaag een leider in het veld", aldus de coach. 

Noah Ohio, die ook schitterde in het duel tegen Moldavië, maakte opnieuw indruk. Hij scoorde de eerste goal voor Oranje. "Alle invallers hebben een goede rol gepakt na de rust. Zeker Noah heeft een goede indruk achtergelaten. Dus complimenten aan de jongens", aldus Reiziger. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s