Nieuws

'Ploeggenoten Manchester United helemaal klaar met Sancho na kritiek op Ten Hag'

'Ploeggenoten Manchester United helemaal klaar met Sancho na kritiek op Ten Hag'

9 september - 17:30

Bij Manchester United is onrust ontstaan rond Jadon Sancho. De aanvaller kreeg kritiek van zijn teamgenoten na uitlatingen over trainer Erik ten Hag. Dit meldt ESPN.

Sancho werd vorige week door Ten Hag buiten de selectie gelaten voor de topper tegen Arsenal (3-1 verlies). "Op basis van prestaties op de training hebben we hem niet geselecteerd", aldus de manager. Sancho reageerde vervolgens fel via sociale media en noemde de uitleg van Ten Hag. 'Ik zal niet toestaan dat mensen dingen vertellen die compleet onwaar zijn', schreef Sancho op social media. 

Deze reactie van Sancho kon naar verluidt op weinig begrip rekenen bij zijn ploeggenoten bij United. Een groot deel van de selectie keert zich tegen de Engelsman en vindt zijn reactie richting Ten Hag ongepast. De spelers staan nog altijd achter de Nederlandse coach.

Voor Sancho dreigt nu een lastige situatie bij de Engelse grootmacht. Hij zal volgens ESPN een flinke strijd moeten leveren om het vertrouwen van zijn teamgenoten en Ten Hag terug te winnen. Ook de clubleiding staat achter de keuze van Ten Hag om Sancho te passeren. Een disciplinaire straf voor de aanvaller lijkt niet uitgesloten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s