Nieuws

Ten Hag gaat in op United-tijd: 'Misschien wel de grootse club ter wereld'

Ten Hag gaat in op United-tijd: 'Misschien wel de grootse club ter wereld'

9 september - 09:19 Laatste update: 10:14

Erik ten Hag is trots op zijn ploeg omdat Manchester United dit seizoen in de Champions League uit komt. De manager geeft aan bij misschien wel de grootse ploeg ter wereld te werken.

Ten Hag was voor korte tijd terug in Nederland in verband met de afscheidswedstrijd van Wout Brama. De Nederlandse manager kreeg na afloop vragen over zijn tijd bij United. "Manchester is geweldig. Het Engels voetbal, de Premier League, is top. Je wordt maximaal uitgedaagd, iedere dag weer. Dat is een cadeau en daar geniet ik ontzettend van", begint Ten Hag bij ESPN. "Ik heb een enorm talentvol team en het is geweldig om met dat elftal te werken. Manchester United is een van de - misschien wel dé - grootste club ter wereld. Het is prachtig en we doen er alles aan om United terug te brengen waar ze horen."

Afgelopen seizoen eindigde United op de derde plaats. Die plek op de ranglijst geeft The Mancunians de kans om zich dit seizoen weer in de Champions League te laten zien. "Dat hebben we vorig seizoen zelf afgedwongen. We zijn terug na een jaar afwezigheid en dat is ook waar deze club hoort." United zit in de poule met Bayern München, Galatasaray en FC Kopenhagen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s