Nieuws

Fabrizio Romano weet het zeker: Ihattaren gaat bij Ajax tekenen

Fabrizio Romano weet het zeker: Ihattaren gaat bij Ajax tekenen

30-01-2022 17:42

Transferexpert Fabrizio Romano kent geen twijfels: Mohamed Ihattaren en Romain Faivre zijn onderweg naar hun nieuwe clubs. Ihattaren zal zijn handtekening zetten bij Ajax, terwijl Faivre zich zal voegen bij Olympique Lyon.

Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde transferexpert op twitter. Ihattaren wordt naar verluidt een jaar gehuurd met optie tot koop. Club-watcher Mike Verweij maakte eerder op zondag al in De Telegraaf bekend dat de Marokkaanse spelverdeler na de huur te koop zal zijn voor twee miljoen euro.

Iedereen is inmiddels bekend met het verhaal: Ihattaren sloot in 2019 aan bij het eerste elftal van PSV en werd gezien als enorm talent. Na meerdere malen in de knoop te hebben gezeten met PSV-trainer Roger Schmidt werd Ihattaren uit de selectie gelaten en uiteindelijk overgenomen door JuventusDe Oude Dame stalde het jonge talent direct bij UC Sampdoria, maar hij kwam daar niet aan de verf en kampte opnieuw met motivatieproblemen. 

Ook Faivre staat op het punt zijn handtekening te zetten. De Franse middenvelder was dit seizoen een vaste waarde voor Stade Brest maar lijkt vandaag nog Olympique Lyon-speler te worden. Beide spelers wacht alleen nog de nodige medische tests, aldus Fabrizio Romano. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!