Nieuws

Antony krijgt het nog lastiger: aanvaller wederom beticht van gewelddadig gedrag

Antony krijgt het nog lastiger: aanvaller wederom beticht van gewelddadig gedrag

8 september - 10:21

Manchester United-aanvaller Antony krijgt het met de dag lastiger omtrent de mishandelingszaak van zijn ex-vriendin. Naast zijn voormalige vriendin hebben nog twee vrouwen beschuldigingen geuit die de politie in Soa Paulo onderzoekt, meldt The Telegraph.

Antony wordt er van verdacht zijn ex-vriendin te hebben mishandeld. Op beelden was al te zien dat zij verwondingen had en de vrouw in kwestie heeft ook al aangifte gedaan tegen de Braziliaan. Naast de ex-vriendin hebben nu ook twee andere vrouwen zich negatief laten horen over de aanvaller. Een van de dames geeft aan te zijn aangevallen door de voetballer nadat zij afgelopen jaar een nachtclub in Soa Paulo verliet. De andere dame geeft aan dat Antony haar heeft geslagen nadat ze weigerde om met hem mee naar huis te gaan.

De zaak wordt met de dag lastiger voor Antony, maar ook voor de politie. Waar de nieuwe zaken in Brazilië worden onderzocht, is de politie van Manchester nog altijd bezig met de zaak van zijn ex-vriendin. De aanvaller werd afgelopen week nog uit de selectie van het nationale elftal gezet. Manchester United heeft in een kort statement laten weten niet op de zaak in te gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s