Nieuws

'Lo Celso hoopt op vertrek uit Noord-Londen en wil ploeggenoot worden van Danjuma'

'Lo Celso hoopt op vertrek uit Noord-Londen en wil ploeggenoot worden van Danjuma'

30-01-2022 16:52

Giovani Lo Celso ziet een avontuur bij Villarreal CF wel zitten. De Argentijnse middenvelder maakt nu nog deel uit van Tottenham Hotspur, maar zou niet onwelwillend tegenover een vertrek naar Spanje staan.

Dat maakt transferexpert Fabrizio Romano op zondag bekend. Tottenham en Olympique Lyon hadden het eerder over een potentiële huurdeal, maar Lo Celso zag dit zelf niet zitten. De uit Rosario afkomstige middenvelder ziet een vertrek naar Villarreal meer zitten, waar hij ploeggenoot kan worden van Arnaut Danjuma. Lo Celso komt dit seizoen niet aan veel speeltijd toe in Noord-Londen en mocht zich pas twee keer melden bij de aftrap.

Volgens Fabrizio Romano is er sprake van een domino-effect en is de mogelijke transfer van Lo Celso afhankelijk van andere transfers. Villarreal gaat proberen een deal te sluiten. Lo Celso werd in 2019 door de Spurs gehuurd van Real Betis. Na de huurperiode werd de Argentijn definitief vastgelegd door de Noord-Londense club. Het contract van Lo Celso loopt door tot medio 2025. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!