Nieuws

Bekritiseerde Ajacied begrijpt uitspraken Steijn: 'De trainer is eerlijk en open'

Bekritiseerde Ajacied begrijpt uitspraken Steijn: 'De trainer is eerlijk en open'

7 september - 13:49

Anass Salah-Eddine waardeert de kritiek van Ajax-trainer Maurice Steijn. De linksback zag de stevige uitspraken van de oefenmeester als iets positiefs.

Steijn zei na het duel met Excelsior dat er vooral bij de linksback er 'een schepje bovenop' moest. "Iedereen zag dat als heel negatief, maar ik had het eigenlijk juist best positief opgevat", vertelt Salah-Eddine tegenover Voetbal International. "Ik vond zelf óók dat er een schepje bovenop moest. Dat de trainer dat zegt, is juist goed, want hij weet wat ik kan en dat ik kán presteren.:

"Alleen het is aan mij om het te laten zien", vervolgt de verdediger. "Ik wist en weet zelf ook dat er punten zijn waar ik aan moet werken. Daar ben ik ook heel druk mee bezig. Voor mij is het nu gewoon: ontwikkelen, ontwikkelen, ontwikkelen. De trainer is eerlijk en open, daar houd ik wel van. Zo zijn we intern ook naar elkaar, het is fijn als je die band hebt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!