Breaking news

Optimisme in Rotterdam: Feyenoord zet in op verlenging contract Geertruida

Optimisme in Rotterdam: Feyenoord zet in op verlenging contract Geertruida

4 september - 16:05 Laatste update: 16:25

Feyenoord bekijkt de mogelijkheden om het contract van Lutsharel Geertruida te verlengen. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Rijnmond Sport.  

Geertruida was de afgelopen transferperiode dicht bij een transfer naar de Bundesliga. Zowel RB Leipzig als Bayern München hadden belangstelling voor de rechtspoot. Uiteindelijk kwam het niet van een overgang. De rechtsback annex rechtercentrale verdediger heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. De Rotterdammers hopen het contract van de reserve-aanvoerder open te breken. 

Tegenover Rijnmond geeft directeur Dennis te Kloese aan dat hij hoopt op een verlenging. "Als hij daar voor open zou staan zou dat heel mooi zijn. Ik moet eerlijk zeggen: ik begrijp de illusie van hem wel om een keer een stap te maken. Voor ons is hij een meer dan gewaardeerde speler."

Te Kloese prijst bovendien de manier waarop de Oranje-international met de situatie is omgegaan. "Voor hem is het natuurlijk een teleurstelling. Ik moet hem wel een groot compliment geven voor zijn houding, zijn instelling, zijn persoonlijkheid en zijn karakter voor hoe hij ermee omgaat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s