Nieuws

'Oud-Feyenoorder Jörgensen dicht bij transfer na teleurstellend Turks verblijf'

'Oud-Feyenoorder Jörgensen dicht bij transfer na teleurstellend Turks verblijf'

30-01-2022 12:42

Nicolai Jörgensen vertrekt mogelijk nog deze winter bij het Turkse Kasimpasa. De Deense spits staat volgens media uit zijn vaderland op het punt om te verkassen naar FC Kopenhagen. Aangezien Jörgensen een doorlopend contract heeft, moet er een transfersom worden betaald.

Sinds zijn komst van Feyenoord naar Kasimpasa stelt de spits teleur. Hij scoorde in zijn eerste drie wedstrijden twee keer, maar daarna kwam de klad erin. In de twaalf volgende optredens namens de Turkse club wist hij het net niet meer te vinden. BT weet dat Kopenhagen in Jörgensen de beoogde versterking ziet in de race om de titel.

De transfer is al vergevorderd: slechts enkele details scheiden de international en Kopenhagen nog van een samenwerking. In zijn eerste jaar bij Feyenoord groeide Jörgensen uit tot sensatie door 21 keer te scoren. Mede dankzij zijn goals wonnen de Rotterdammers voor het eerst sinds 1999 de landstitel. Daarna werden zijn prestaties steeds minder en werd hij veelvuldig getroffen door blessures. Afgelopen zomer stapte hij transfervrij over naar Turkije.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!