Nieuws

'Steunpilaar SC Cambuur in de nadrukkelijke belangstelling van Deense koploper'

'Steunpilaar SC Cambuur in de nadrukkelijke belangstelling van Deense koploper'

30-01-2022 12:08

Mees Hoedemakers kan een transfer maken naar Denemarken. De SC Cambuur-middenvelder staat in de belangstelling van FC Midtjylland, de huidige koploper van de Deense competitie.

De interesse wordt gemeld door Voetbal International. Hoedemakers is in Leeuwarden onomstreden basisspeler. Zijn contract bij de Friezen loopt door tot medio 2023. Naast de belangstelling uit Denemarken staat de 23-jarige sterkhouder op de radar bij diverse clubs uit de Eredivisie, weet het weekblad.

Het is twijfelachtig of Cambuur de bepalende speler laat vertrekken. Technisch manager Foeke Booy gaf in een eerder stadium aan alleen te luisteren naar 'astronomische bedragen', schrijft VI. Aangezien de transfermarkt zijn deuren sluit op 31 januari, is de huidige nummer acht van Nederland niet van plan om water bij de wijn te doen.

Om diezelfde reden ketste eerder een transfer van Issa Kallon af. Konyaspor, de nummer twee van de Süper Lig, heeft de hoop op de komst van de 26-jarige aanvaller nog niet opgegeven, schrijven Turkse media.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!