Breaking news

'Sensationele terugkeer in de maak: Ramos op weg naar oude liefde Sevilla'

'Sensationele terugkeer in de maak: Ramos op weg naar oude liefde Sevilla'

3 september - 20:26 Laatste update: 20:28

Sevilla is dicht bij de terugkeer van Sergio Ramos. Met dat nieuws komt Marca zondagavond. Volgens de Spaanse sportkrant kon de verdediger gaan cashen in Saudi-Arabië, maar hebben de roodhemden de deal weten te kapen.

De 37-jarige Ramos zou zondagmiddag om 12.00 uur pas een telefoontje van zijn oude liefde hebben gekregen, waarna alles redelijk snel is gegaan. De mandekker tekent naar een verluidt een eenjarig contract met 'een bescheiden salaris' en een optie voor nog een seizoen.

Het zag er in eerste instantie naar uit dat Ramos zich zou gaan voegen bij Al-Ittihad, de Saudische club van onder meer zijn oud-teamgenoot Karim Benzema. Ramos lijkt een comeback bij de club uit zijn geboorteregio dus te verkiezen boven een avontuur in het Midden-Oosten. De Spaanse recordinternational begon zijn actieve carrière in 2003 bij Sevilla en speelde daar tot en met 2005, toen hij zijn transfer maakte naar Real Madrid.

Zodoende kan PSV naar alle waarschijnlijkheid haar borst opmaken voor een dubbel treffen met Ramos en zijn kameraden. In de groepsfase van de Champions League zijn de Eindhovenaren namelijk gekoppeld aan de Sevillistas.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s