Nieuws

'Zakaria wordt Juventus-speler bij vertrek Bentancur naar de Premier League'

'Zakaria wordt Juventus-speler bij vertrek Bentancur naar de Premier League'

30-01-2022 10:23

Denis Zakaria staat klaar om te tekenen bij Juventus, mocht de transfer van Rodrigo Bentancur doorgaan. De Uruguayaan vertrekt mogelijk naar Tottenham Hotspur en de Oude Dame ziet in Zakaria de directe opvolger.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Zakaria kwam in 2017 terecht bij Borussia Mönchengladbach en heeft een contract dat dit jaar afloopt. De verdedigende middenvelder stond dit seizoen zestien keer in de basis in de Bundesliga. Hierin wist hij twee keer te scoren en een assist af te leveren.

De lange Zwitser krijgt nu de kans om in Turijn te gaan spelen, mits de transfer van Bentancur doorgaat. Momenteel is de Uruguayaanse middenvelder in gesprek met Tottenham Hotspur. Naast Bentancur is ook Dejan Kulusevski in gesprek met de Spurs. De verwachting is dat beide spelers binnenkort gaan tekenen bij de club uit Noord-Londen.

Momenteel staat de club van Zakaria twaalfde in de Bundesliga. Met de overstap naar Turijn kan Zakaria spreken van een promotie, alhoewel Juventus dit seizoen teleurstelt in de Serie A. De ploeg met Matthijs de Ligt staat vijfde in de competitie en is inmiddels elf punten verwijderd van koploper Internazionale. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!