Nieuws

KNVB deelt transfermarktinfo: Almere City maakte laatste deal officieel

KNVB deelt transfermarktinfo: Almere City maakte laatste deal officieel

2 september - 08:53

Op de Deadline Day van de Nederlandse transfermarkt vonden er in totaal 49 transfers plaats. Dat meldt de KNVB zaterdagochtend. Binnen Nederland werden er gedurende de afgelopen twee maanden in totaal 211 deals gerealiseerd.

De eerste speler die in de zomerse periode van club verwisselde, was de 19-jarige Bent Driessen van FC Utrecht. De linksbuiten vertrok transfervrij naar Roda JC. Almere City deed om en nabij middernacht de laatste transactie. De Oostenrijkse doelman Samuel Radlinger wordt gehuurd van Austria Wien.

Daarnaast werden er 210 spelers uit het buitenland aangetrokken en zochten 242 spelers hun heil buiten de landsgrenzen. Op Deadline Day ging Davy Klaassen bijvoorbeeld van Ajax naar Internazionale, maakte Ibrahim Sangaré zijn overstap van PSV naar Nottingham Forest rond en haalden de Eindhovenaren met Hirving Lozano van Napoli een aanvallende routinier terug.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!