Transfernieuws

'Spurs heeft eindelijk beet en legt twee spelers van Juventus vast'

'Spurs heeft eindelijk beet en legt twee spelers van Juventus vast'

30-01-2022 09:07

Tottenham Hotspur staat op het punt twee spelers over te nemen van Juventus. Zowel Rodrigo Bentancur als Dejan Kulusevski gaat spoedig zijn handtekening zetten in Noord-Londen. Kulusevski schijnt al tot een persoonlijk akkoord te zijn gekomen met Spurs.

Met dat nieuws pakt transferexpert Fabrizio Romano zondagnacht uit. De gesprekken met Bentancur vervolgen op zondag en naar verluidt ligt er een bod van maximaal 25 miljoen euro klaar voor de Uruguayaanse middenvelder. Bentancur arriveerde in 2017 in Turijn en werd overgenomen van Boca Juniors. De 24-jarige speler kan niet rekenen op een basisplaats, al speelde hij dit seizoen wel bijna alle Champions League-wedstrijden voor de Oude Dame. Wat de komst van Bentancur betekent voor de interesse in Sofyan Amrabat, is niet duidelijk.

Kuulusevski is al een stadium verder met de Premier League-topclub en kan ieder moment zijn handtekening zetten. De 21-jarige Zweeed wordt momenteel niet vaak ingezet door Juventus en mag vertrekken. De roodharige rechtsbuiten kwam in 2020 over van Atalanta en werd vervolgens aan Parma verhuurd.

Tottenham zal opgelucht adem halen dat er binnenkort nieuwe spelers arriveren: eerder kreeg de club al nul op het rekest van Luis Diaz, die uiteindelijk door Liverpool werd gekaapt. Ook Adama Traoré bedankte en ging aan de slag bij FC Barcelona. Spurs staat momenteel zevende in de Premier League en moet nog alle zeilen bijzetten om volgend seizoen Champions League te spelen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s