Nieuws

'Lampard wordt nieuwe trainer van Everton en tekent zondag nog'

'Lampard wordt nieuwe trainer van Everton en tekent zondag nog'

30-01-2022 08:51

Frank Lampard wordt zondag naar alle waarschijnlijkheid gepresenteerd als de nieuwe manager van Everton. De 43-jarige oud-speler hing in 2017 zijn voetbalschoenen aan de wilgen en was eerder coach van Chelsea FC en Derby County. 

Onder meer Fabrizio Romano meldt dat Lampard nog zondag gaat tekenen. Hij is sinds vrijdag in gesprek met de club uit Liverpool, maar beide partijen lijken er nu uit te zijn. Inmiddels is de Chelsea-legende een jaar niet meer een club onder zijn hoede gehad als trainer: in januari van vorig jaar werd hij bij Chelsea vervangen door Thomas Tuchel, die overkwam van Paris Saint-Germain.

Voor Lampard is de taak bij Everton voor de rest van het seizoen duidelijk: de ploeg staat momenteel zestiende in de Premier League en zal moeten knokken voor lijfsbehoud op het hoogste niveau in Engeland. De voorsprong op hekkensluiter Burnley is zeven punten. 

Als nieuwe trainer probeert Lampard meteen een slag te slaan: Donny van der Beek staat in de belangstelling van de Everton-coach en gaat met Crystal Palace strijden om zijn handtekening. Van der Beek kan dit seizoen niet rekenen op een basisplaats bij Manchester United en wil vertrekken naar een club waar hij aan speeltijd toekomt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!