Nieuws

'Burnley dicht bij overname Wegworst: miljoenen-bod ligt klaar voor Wolfsburg'

'Burnley dicht bij overname Wegworst: miljoenen-bod ligt klaar voor Wolfsburg'

29-01-2022 22:41

De interesse van Burnley in Wout Weghorst is concreter dan gedacht. Naar verluidt ligt er voor de spits van Wolfsburg een bod van twaalf miljoen euro klaar. Weghorst presteert goed in de Bundesliga, maar ziet een vertrek naar de Premier League wel zitten.

Dat meldt de Daily Mail. Burnley is druk op zoek naar een nieuwe spits na de verkoop van Chris Wood die onlangs naar Newcastle United vertrok. Tot deze week was het nog stil rondom de interesse in Wout Weghorst, maar lijkt een overstap naar de Premier League er nu in te zitten. Volgens het Britse medium wordt de deal zondag nog gesloten. Burnley-coach Sean Dyche zet nu zijn pijlen op Weghorst nadat Dinamo Zagreb-speler Mislav Orsic bedankte voor de Engelsen. 

Wout Weghorst is bezig aan een goede periode in de Bundesliga. Dit seizoen was hij in achttien wedstrijden goed voor zes doelpunten en een assist in de competitie. De 29-jarige spits verliet in 2018 AZ Alkmaar en speelde sindsdien honderd wedstrijden in de competitie voor de ploeg uit Wolfsburg. Daarin wist hij 53 keer het net te vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!