Breaking news

'Wijnaldum verlaat Europa en kiest voor een avontuur in Saudi-Arabië'

'Wijnaldum verlaat Europa en kiest voor een avontuur in Saudi-Arabië'

1 september - 10:25 Laatste update: 10:29

Georginio Wijnaldum verlaat Europa en kiest voor een avontuur in Saudi-Arabië. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Nederlander gaat naar verluidt tekenen bij het Al Ettifaq van Steven Gerrard. 

Volgens Romano heeft Wijnaldum al een mondelinge overeenkomst bereikt met Al Ettifaq over een contract van drie jaar. PSG zal naar verluidt negen miljoen euro overhouden aan de middenvelder die zij in 2021 transfervrij overnamen van Liverpool. De laatste details in het contract worden nog gecheckt en dan zou de deal rond zijn.

Bij PSG is Wijnaldum nogal op een zijspoor beland. Vorig seizoen werd de Nederlander uitgeleend aan AS Roma. Hier kwam hij door blessures slechts tot veertien wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde en een assist gaf.

De oud-speler van onder meer Feyenoord en PSV kende zijn hoogtijdagen bij Liverpool. Met het sterrenteam van Jurgen Klopp won hij de Champions League, Premier League, UEFA Super Cup en de wereldbeker voor clubs. Nu lijkt Wijnaldum de deur in Europa achter zich dicht te trekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s