Breaking news

'Transfer komt er niet: Bakayoko speelt aankomend seizoen gewoon in Eindhoven'

'Transfer komt er niet: Bakayoko speelt aankomend seizoen gewoon in Eindhoven'

1 september - 08:27 Laatste update: 08:40
1

Johan Bakayoko speelt volgend seizoen gewoon bij PSV. Dat meldt Voetbal International vrijdagochtend. Het hing al even in de lucht, maar lijkt dan nu echt een bod van veertig miljoen euro van Brentford in de prullenbak te schuiven.

Eerder meldde het Eindhovens Dagblad al dat een transfer van Bakayoko er niet van ging komen. Door de inkomsten van de Champions League is een verkoop niet noodzakelijk en het bereiken van de groepsfase van het 'miljarenbal' heeft ervoor gezorgd dat Bakayoko zelf ook graag in Eindhoven blijft. 

Voor de aanvaller was in ieder geval genoeg interesse. Brentford zou een bod van veertig miljoen euro hebben gedaan op Belg, maar die aanbieding wordt nu door PSV in de prullenbak geschoven. 

De Eindhovenaren hadden naar verluidt al wel rekening gehouden met een vertrek van Bakayoko. De club zou druk bezig zijn met de komst van Hirving Lozano, die vandaag wordt verwacht in het Philipsstadion. 

Laatste dag van deze bizarre transferwindow. Één ding kunnen we alvast definitief zeggen. Johan Bakayoko speelt dit seizoen in het Philips Stadion voor #PSV. Alle aanbiedingen van met name Premier Leagueclubs ten spijt. Bakayoko wil met PSV in de Champions League spelen…

— Marco Timmer (@marcotimmer) September 1, 2023

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s