Transfernieuws

'United ondervindt concurrentie van Fulham: club biedt 30 miljoen voor Amrabat'

'United ondervindt concurrentie van Fulham: club biedt 30 miljoen voor Amrabat'

31 augustus - 22:39

Manchester United moet met andere Premier League-clubs concurreren om de krabbel van Sofyan Amrabat. Fulham heeft een bod van bijna dertig miljoen euro neergelegd bij Fiorentina.

Transferexpert Gianluca Di Marzio meldt dat Fulham de middenvelder, die een sterk WK beleefde met Marokko, permanent wil overnemen. Daarmee zou de club een streepje voor hebben op United, dat enkel op een huurdeal aast. De toekomst van Amrabat is al maanden onderwerp van gesprek in de transferwereld. Het is nog altijd onduidelijk of de speler in september nog in Italië onder contract staat. Naast United en Fulham zou ook Nottingham Forest geïnteresseerd zijn.

Rocco Commisso, de eigenaar van Fiorentina, weet niet wat er met Amrabat gaat gebeuren. "Er zijn andere aanbiedingen voor hem, maar ik weet ook niet wat er morgen zal gebeuren", laat de miljardair weten nadat Fiorentina zich voor de Conference League wist te kwalificeren. "Er zijn veel onderhandelingen aan de gang, maar als we dat niet doen erin slagen een overeenkomst te vinden, zal bij ons blijven spelen"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s