Reactie

Mislintat lijkt komst rechtsbuiten naar Ajax uit te sluiten: 'Kunnen daar spelen'

Mislintat lijkt komst rechtsbuiten naar Ajax uit te sluiten: 'Kunnen daar spelen'

31 augustus - 19:49 Laatste update: 20:07

Sven Mislintat heeft met zijn teksten doen vermoeden dat er geen rechtsbuiten meer naar Ajax komt. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers noemt een hoop spelers uit de huidige selectie die daar uit de voeten kunnen.

De voorbije dagen begon de vraag te heersen of Ajax er nog een extra buitenspelers bij zou halen, gezien het feit dat Mohammed Kudus vertrokken is. Met Georges Mikautadze werd er onlangs nog een aanvaller gehaald, maar hij schijnt geen échte rechtsbuiten te zijn.

“We hebben Berghuis, die zijn laatste dertig wedstrijden bij het Nederlands elftal als rechtsbuiten heeft gespeeld", begint Mislintat, die nog wat spelers toevoegt. "We hebben Conceição en Carlos Forbs die daar kunnen spelen. Daarnaast zijn er ook nog Rasmussen en Axel van Dongen", klinkt het.

Aangezien Maurice Steijn op de persconferentie aangaf dat er vermoedelijk nog wel een speler bij gaat komen, lijkt dat dus toch zeker een controlerende middenvelder te zijn. De naam van Sivert Manssverk wordt nog altijd stevig aan de Amsterdammers gelinkt en hij lijkt dan ook de speler te zijn waar de hoofdtrainer op doelde. Naar verluidt heeft de Noor al een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s