Transfernieuws

Ajax-target Mannsverk al in Amsterdam: 'Ogen werden beetje rood tijdens afscheid'

Ajax-target Mannsverk al in Amsterdam: 'Ogen werden beetje rood tijdens afscheid'

31 augustus - 17:37

Sivert Mannsverk is al in Amsterdam en heeft afscheid genomen van zijn ploeggenoten, schrijft De Telegraaf. De verdedigende middenvelder staat op het punt zijn transfer naar Ajax af te ronden. 

"Het was emotioneel", liet Mannsverk optekenen door Noorse media voordat zijn vlucht naar Amsterdam vertrok. "Je kan waarschijnlijk zien dat mijn ogen een beetje rood zijn." Ajax ziet in Mannsverk de opvolger van de naar West Ham United vertrokken Edson Álvarez.

De Noor stond eerder dit jaar op de radar van Feyenoord, maar destijds ging de overstap niet door. Uiteindelijk kwam Ramiz Zerrouki in Rotterdam aan. Molde, waar Mannsverk vandaan komt, werd dinsdag uitgeschakeld in de play-off ronde van de Champions League en vervolgens kon de overstap van Mannsverk worden afgerond. 

Ajax betaalt rond de zes miljoen euro voor de speler. De middenvelder wordt de elfde aanwinst van het seizonen: Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Carlos Forbs, Jakov Medic, Anton Gaaei, Josip Sutalo, Chuba Akpom, Gastón Ávila en Georges Mikautadze werden al naar Amsterdam gehaald. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s