Breaking news

'Gravenberch staat toch voor een transfer: Liverpool maakt werk van Nederlander'

'Gravenberch staat toch voor een transfer: Liverpool maakt werk van Nederlander'

30 augustus - 19:02 Laatste update: 19:07

Liverpool is in onderhandeling met Bayern München over Ryan Gravenberch. De Nederlander komt weinig tot spelen toe in Duitsland en is al weken een speler die Jürgen Klopp begeert, meldt The Athletic.

Het Engelse medium meldt dat Liverpool werk maakt van Gravenberch. De Nederlander kwam afgelopen seizoen maar weinig aan de bak bij Bayern, maar de Duitsers zien de middenvelder liever niet vertrekken. Het is echter geen geheim dat Gravenberch erg wordt begeerd door Klopp en dat de Duitser hem graag voor Liverpool ziet spelen. Volgens The Athletic wordt er spoedig een formeel bod verwacht.

Gravenberch lijkt zelf erg happig op een transfer. De Nederlander zou een overstap naar Engeland prefereren boven een plek op de bank bij Bayern. Der Rekordmeister zou volgens het medium willen meewerken aan een transfer, maar wil dan wel eerst een vervanger binnenhalen om het verlies van Gravenberch op te vangen.

🚨 EXCL: Liverpool in negotiations with Bayern Munich for permanent signing of Ryan Gravenberch. Not guaranteed to happen but clubs discussing price + if finances right formal offer to follow. 21yo wants #LFC. #FCBayern would need to replace @TheAthleticFC https://t.co/PoGlOXm21W

— David Ornstein (@David_Ornstein) August 30, 2023

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s