Nieuws

'Borussia Dortmund biedt 45 miljoen euro op voormalige Italiaanse PSV-flop'

'Borussia Dortmund biedt 45 miljoen euro op voormalige Italiaanse PSV-flop'

29-01-2022 17:21 Laatste update: 18:28

Borussia Dortmund wil zich versterken met Gianluca Scamacca. De Duitse topclub heeft 45 miljoen euro opleveren. De Italiaanse spits, die in het verleden uitkwam voor onder meer PSV en PEC Zwolle, speelt voor Serie A-club Sassuolo.

Dortmund is bereid een dergelijk bedrag op tafel te leggen voor het 'post-Haaland-tijdperk', schrijft La Gazzetta dello Sport. Volgens de Italiaanse krant blijft Scamacca 'het liefst' in Italië en geldt Internazionale als ideale bestemming voor de aanvaller. Het is onduidelijk welk bedrag Sassuolo verlangt voor de 23-jarige international van Italië.

Nadat Scamacca zich nooit wist te onderscheiden bij zowel Jong PSV als bij de Blauwvingers in de Eredivisie, keerde de spits terug naar Italië. Dit seizoen doormaakt hij zijn beste jaargang als profvoetballer. In 21 competitiewedstrijden scoorde hij tot nu toe negen keer. Onder die treffers zat onder meer een prachtig afstandsschot dat strak in de kruising vloog tegen AC Milan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!