Nieuws

Aanvoerder Post verlaat VVV-Venlo na negen jaar en keert terug naar Amsterdam

Aanvoerder Post verlaat VVV-Venlo na negen jaar en keert terug naar Amsterdam

29-01-2022 16:59

Danny Post heeft afscheid genomen van VVV-Venlo. Na een dienstverband van negen jaar bij de Venlonaren vertrekt de middenvelder om zijn carrière bij Almere City te vervolgen.

"Het is erg bijzonder om dit hoofdstuk af te sluiten en met mijn gezin terug te keren naar Amsterdam", vertelt Post tegenover het clubkanaal van VVV-Venlo. "De club is in al die jaren een groot onderdeel van mijn leven geworden en zal altijd in mijn hart blijven."

Marco Bogers bevestigt via de officiële kanalen dat Post vertrekt naar de club uit Flevoland. "De mogelijkheid om zijn carrière te kunnen vervolgen bij Almere City is dan ook een prima combinatie in deze fase van zijn voetballoopbaan. Wij gunnen Danny deze stap van harte en wensen hem veel succes in Almere."

De algemeen directeur zag Post - die sinds zijn komst meer dan 250 officiële duels speelde - uitgroeien tot een waar clubicoon. "Danny is voor VVV niet alleen een belangrijke speler geweest, maar hij is ook uitgegroeid tot een boegbeeld van de club. Hij stond altijd zijn mannetje. Binnen, maar zeker ook buiten het veld."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!