Transfernieuws

'Geboden perspectief doet Ajax-talent teleurstellen, topclubs informeren massaal'

'Geboden perspectief doet Ajax-talent teleurstellen, topclubs informeren massaal'

29 augustus - 15:34

De kans bestaat dat Gabriël Misehouy transfervrij de deur uit gaat lopen bij Ajax, zo meldt Ajax Showtime. Het talent uit de jeugdopleiding van de Amsterdammers is teleurgesteld over zijn geboden perspectief en geniet interesse vanuit het buitenland.

Misehouy geldt als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Ajax en maakte onderdeel uit van de selectie tijdens de voorbereiding op het seizoen 2023/24, maar is ook in het bezit van een aflopend contract. Beide partijen onderhandelen al even over het verlengen daarvan, maar volgens Ajax Showtime worden daar nog geen vorderingen in gemaakt.

Misehouy laat zich momenteel zien bij Jong Ajax, maar trainde na de voorbereiding nog geen enkele keer mee met de groep van Maurice Steijn. Dat heeft bij de aanvallende middenvelder tot teleurstelling geleid, klinkt het.

En dus wordt een stap naar het buitenland met de dag meer bespreekbaar. Naar verluidt informeerden Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Chelsea FC en LIlle OSC al naar de diensten van Misehouy, die zelf ergens nog altijd bij Ajax hoopt te slagen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s