Transfernieuws

'Premier League-top aast op Gravenberch: oud-Ajacied ontevreden bij Bayern'

'Premier League-top aast op Gravenberch: oud-Ajacied ontevreden bij Bayern'

29 augustus - 12:14

De kans bestaat dat Liverpool zich de komende dagen voor Ryan Gravenberch meldt bij Bayern München. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sports.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Florian Plettenberg wacht Bayern München op aanbiedingen voor Gravenberch. De middenvelder komt nauwelijks in actie bij Der Rekordmeister. Momenteel is hij de vierde keus centraal op het middenveld. Liverpool zou de oud-Ajacied uit deze situatie willen halen en hem een kans willen bieden in de Premier League.

De 21-jarige Gravenberch wil regelmatig in actie komen op deze leeftijd en is niet blij bij Bayern. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat de Duitse grootmacht zou azen op Scott McTominay van Manchester United. Gravenberch zou dan de omgekeerde weg moeten bewandelen. Over die potentiële ruildeal is het management ❗️Feeling is that Liverpool could push for Ryan #Gravenberch in the next days! #LFC


➡️ Bayern is waiting for concrete offers as he’s the No. 4 in central midfield under Thomas Tuchel.

➡️ Gravenberch wants to play regularly and is unhappy with his situation. The player has not… pic.twitter.com/U3WKml2fVD

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) August 28, 2023van de middenvelder niet geïnformeerd.

Gravenberch maakte vorige zomer de overstap van Ajax naar Bayern München. Sindsdien kwam hij 34 keer in actie voor de club en scoorde hij één keer en gaf hij één assist.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s