Transfernieuws

'Gesprekken Lozano gaan door, PSV verwacht vertrek van gewild duo'

'Gesprekken Lozano gaan door, PSV verwacht vertrek van gewild duo'

29 augustus - 07:30 Laatste update: 07:34

PSV gaat een knaldrukke week tegemoet: woensdag wacht het belangrijke thuisduel met Rangers en vrijdag sluit de transfermarkt. De Eindhovenaren zijn nog niet klaar in deze window en hopen nog altijd een sterspeler binnen te halen. Daarvoor moet wel iemand worden verkocht. 

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de gesprekken rondom Hirving Lozano nog altijd stevig worden gevoerd. De Mexicaan kan alleen worden gehaald wanneer Ibrahim Sangaré of Johan Bakayoko vertrekt uit de lichtstad. 'Verwacht wordt dat Sangaré in de eindfase van de transfermarkt weggaat: Nottingham Forest blijft namelijk pushen en gaat waarschijnlijk - net als andere clubs - terugkomen voor hem. Voor Bakayoko komen telkens weer nieuwe clubs om de hoek kijken', schrijft het lokale medium.

Napoli verlangt ongeveer vijftien miljoen euro van PSV, terwijl Lozano al persoonlijk rond is. PSV zou dat bedrag moeten kunnen neerleggen bij het vertrek van één van de twee spelers. PSV speelt met aanwinsten als Noa Lang aantrekkelijk voetbal, maar is achterin kwetsbaar. 'De laatste geluiden zijn inderdaad dat de club nog een verdediger gaat oppikken in de komende dagen: het wordt nog druk in de eindfase van de transfermarkt', besluit het ED. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s