Transfernieuws

'Ajax na Mikautadze nog niet uitgewinkeld, Mislintat wil nog speler met diepgang'

'Ajax na Mikautadze nog niet uitgewinkeld, Mislintat wil nog speler met diepgang'

29 augustus - 07:17

Ajax heeft Georges Mikautadze bijna binnen, maar is daarna nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens De Telegraaf zoekt technisch directeur Sven Mislintat ook nog naar een rechtsbuiten met diepgang. 

Mikautadze is al persoonlijk rond en Ajax is dicht bij een akkoord met FC Metz, maar de Amsterdammers hebben ook na de komst van de Georgiër nog de nodige plannen. ''Na het binnenhalen van Mikautadze heeft een rechtsbuiten met diepgang prioriteit bij directeur voetbalzaken Sven Mislintat', schrijft de krant. Daarmee lijkt het de Mikautadze niet de directe opvolger van Mohammed Kudus wordt, die onlangs aan West Ham United werd verkocht voor 43 miljoen euro.

Het is mogelijk dat Chuba Akpom op de 10-positie wordt neergezet en dat Mikautadze de concurrentiestrijd met Brian Brobbey aangaat, waardoor de rechtsbuitenpositie nog altijd een zorgenkindje blijft. De komst van Mikautadze is in ieder geval dichtbij: de Georgiër zou dinsdag medisch worden gekeurd en zal daarna spoedig zijn handtekening zetten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s