Nieuws

Waar wordt RKC Waalwijk - PSV uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

Waar wordt RKC Waalwijk - PSV uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

2 september - 15:45 Laatste update: 15:53

PSV is het seizoen in de Eredivisie uitstekend begonnen. De Eindhovenaren staan na twee wedstrijden op zes punten en hopen daar komende zaterdag tegen RKC Waalwijk negen van te kunnen te maken. Waar wordt RKC – PSV uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd? VoetbalNieuws dient als je agenda!

PSV begon het nieuwe seizoen met zeges op FC Utrecht (2-0) en Vitesse (1-3), maar kwam in het afgelopen weekend niet in actie. Dat had alles te maken met de verplichtingen in de play-offs van de Champions League. De KNVB biedt clubs de mogelijkheid om in die fase zich optimaal te kunnen focussen op het Europese avontuur. Dat gold overigens ook voor Ajax, AZ en FC Twente. Daardoor heeft PSV in tegenstelling tot de meeste clubs tot dusver niet drie, maar slechts twee wedstrijden gespeeld. RKC heeft daarentegen alles nog verloren. De ploeg van Henk Fraser ging ten onder tegen SC Heerenveen (3-1), AZ (1-3) en NEC (3-0).

RKC Waalwijk - PSV op tv

RKC Waalwijk – PSV begint zaterdag 2 september om 20.00 uur in het Mandemakers Stadion. Het duel is live te volgen op het open kanaal van ESPN.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s