Nieuws

'Zakaria dicht bij akkoord over directe overgang naar Serie A-grootmacht'

'Zakaria dicht bij akkoord over directe overgang naar Serie A-grootmacht'

29-01-2022 15:40 Laatste update: 16:23

Juventus is dicht bij het aantrekken van Borussia Mönchengladbach-middenvelder Denis Zakaria. De international van Zwitserland staat open voor een transfer naar De Oude Dame.

Eerder op de zaterdag schreef de Italiaanse tak van Sky Sports al dat Juventus Zakaria graag naar Turijn ziet komen. Nu schrijft transferspecialist Fabrizio Romano dat de gesprekken gaande zijn. De verdedigende middenvelder weet zich in de belangstelling van meerdere Europese topclubs. Juventus is 'overtuigd dat de samenwerking binnenkort kan worden afgerond', verzekert de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse journalist.

Het contract van Zakaria bij zijn werkgever loopt medio 2022 af, waardoor het de Zwitser vrij staat een voorcontract te tekenen bij een andere club. Juventus wil echter per direct zaken doen en is bereid een transfersom neer te tellen voor de 25-jarige krachtpatser. Volgens Romano is de veertigvoudig international 'enthousiast' voor een overstap naar de huidige nummer vijf van de Serie A.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!