Nieuws

Bosz heeft zin in miljoenenduel met Rangers: 'Als je dat niet aankan...'

Bosz heeft zin in miljoenenduel met Rangers: 'Als je dat niet aankan...'

28 augustus - 10:40

Peter Bosz kijkt uit naar het allesbeslissende treffen met Rangers in Eindhoven voor een plek in de Champions League. De trainer van PSV denkt niet dat zijn spelers bezwijken onder de enorme druk. 

Bosz spreekt met de NOS over het spannende affiche dat woensdag wordt afgewerkt. De trainer is tevreden met de manier waarop de spelers zijn speelwijze oppakken. "Het is logisch wanneer je langer met elkaar samenwerkt, je je bedoelingen beter duidelijk kan maken. We hebben weinig kunnen trainen omdat we de afgelopen weken vaak twee keer per week moesten spelen. Vanaf het begin heb ik hier het gevoel dat de filosofie wat sneller bij de jongens terugkomt."

Na een afwezigheid van ruim zes jaar keerde Bosz dit seizoen terug in Nederland. "Er is wel wat veranderd, ik houd niet van wat belerende. Ik ben zes of zeven jaar weggeweest, dan vallen een aantal dingen op. We gaan hard en direct met elkaar om, dat was al zo, maar nu nog meer."

De trainer kan niet wachten om woensdag te proberen het miljardenbal te halen. "Wij gaan fouten maken, je moet er alleen voor zorgen dat je geen beslissende fouten maakt. Dit zijn toch de mooiste wedstrijden om te spelen, je kan de Champions League bereiken. Als je dat niet aankan, moet je niet bij deze club spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s