Reactie

Ten Hag ziet United veerkracht tonen na 'horrorstart': 'Een geweldige comeback'

Ten Hag ziet United veerkracht tonen na 'horrorstart': 'Een geweldige comeback'

26 augustus - 23:29

Erik ten Hag zag Manchester United zaterdagmiddag ontsnappen tegen Nottingham Forest. Ondanks de 'horrorstart' is de Nederlandse manager blij met hoe zijn ploeg zich naar de drie punten knokte.

Na vier minuten spelen keek United al tegen een 0-2 achterstand aan. Het was een begin wat Ten Hag in de verste verte niet aan had zien komen. "Het was een horrorstart", begint Ten Hag in gesprek met de BBC. "Met alle respect voor Nottingham Forest, maar wij kunnen die goals niet zo weggeven. Maar als je zo'n start beleeft, gaat het om de manier waarop je reageert. Het is niet gemakkelijk, maar daar moet ik mijn ploeg voor complimenteren."

Al snel maakten The Mancunians de aansluitingstreffer en werd er in de tweede helft afstand genomen van The Tricky Trees. "We hebben goed gevoetbald en drie goede doelpunten gemaakt. Het was een geweldige comeback. We hebben de persoonlijkheid. Natuurlijk zijn er dingen die beter kunnen, maar dit team heeft het karakter om zich altijd terug te knokken", besluit Ten Hag.

Na drie wedstrijden staat de teller op zes punten voor Manchester United. Eerder werd er namelijk al van Wolverhampton Wanderers gewonnen (1-0) en van Tottenham Hotspur verloren (2-0). Aankomende zondag staat de lastige uitwedstrijd tegen Arsenal op het programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s