Breaking news

'Stunt in de maak: PSV brengt bod uit en wil Lozano terug naar Nederland halen'

'Stunt in de maak: PSV brengt bod uit en wil Lozano terug naar Nederland halen'

26 augustus - 18:44 Laatste update: 19:12
3

PSV gaat er werk van maken om Hirving Lozano terug te halen naar de Eredivisie, meldt Gianluca Di Marzio en nu ook diverse Nederlandse toonaangevende media. Volgens de Italiaanse transferspecialist hebben de Eindhovenaren zelfs al een miljoenenbod uitgebracht op de Mexicaan van Napoli.

Volgens Di Marzio bedraagt het bod van PSV zo’n tien miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen. Dat is een flinke smak met geld voor de aanvaller van Napoli, waarvan bekend is dat hij weg mag bij de club. Eerder werd de Mexicaan al in verband gebracht met een transfer naar de Verenigde Staten, maar dat is er nog niet van gekomen.

De eerste periode van Lozano in het shirt van PSV was een succesvolle. De rechtsbuiten kwam in 79 wedstrijden tot veertig doelpunten en 23 assists en dat zorgde ervoor dat hij voor een groot bedrag een transfer kon maken. Met de veertig miljoen euro die de Napolitanen voor Chuckie betaalden is hij nog altijd de duurste uitgaande Eindhovense transfer ooit.

Dat PSV een aanvaller van dit kaliber wil halen zou te maken kunnen hebben met een mogelijk vertrek van Johan Bakayoko. Meerdere clubs azen op de handtekening van de Belg, waarvan Burnley het meest concreet is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s